Winnipeg Jetsin riveissä edelliset kaksi kautta pelannut Andrew Copp on lupaava yhdysvaltalaishyökkääjä, josta on lupa odottaa kovaa tekijää etenkin seuran alempiin ketjuihin.

Vielä tulokaskaudellaan Copp pelasi 77 runkosarjaottelua, joissa hänen keskiarvollinen peliaikansa oli tasan kahdeksan minuuttia, mutta menneen sesongin 64 runkosarjakamppailussa juuri 23 vuotta täyttänyt jenkkisentteri kuittasi peliajakseen 12:21 minuuttia.

Vaikka Copp pelasi viime kaudella 13 ottelua vähemmän, kuin tulokassesongillaan, teki hän tästäkin huolimatta neljä tehopistettä enemmän (9+8), kuin keltanokkana.

Tämä fakta ei jäänyt myöskään Jetsiltä huomaamatta, sillä nuorukainen on tehnyt seuran kanssa nyt kahden vuoden jatkosopimuksen, joka on arvoltaan 2 miljoonaa dollaria.

Useat raportit kertovat, että Copp kuittaa ensimmäisestä vuodestaan 900 000 dollaria, kun taasen toiselta 1,1 miljoonaa dollaria.

Jetsin neljännen kierroksen varaus kesältä 2013 on pelannut NHL-urallaan kaiken kaikkiaan 142 runkosarjaottelua, joissa hän on tehnyt kaiken kaikkiaan 16 maalia ja yhteensä 31 tehopistettä.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.