Dallas Stars on onnistunut kiinnittämään nuoren ja lupaavan hyökkääjänsä, Radek Faksan, kolmivuotiseen jatkosopimukseen. Uusi kontrahti on arvoltaan 6,6 miljoonaa dollaria, joten sen cap hit on 2,2 miljoonaa dollaria.

Faksa saapui NHL:ään kaudeksi 2015-16, kun hän pelasi Starsin paidassa 45 runkosarjaottelua tehoin 5+7. Menneen sesongin aikana 23-vuotias tshekkisentteri sai tililleen jo 80 runkosarjakamppailua, joissa hän teki 12 maalia ja yhteensä 33 tehopistettä.

– Me olemme todella innoissamme, että kiinnitimme Radekin seuraavaksi kolmeksi vuodeksi, sillä hän on meille todella tärkeä palanen. Hän on todistanut olevansa luotettava ja isokokoinen pelaaja, ja toivomme, että hän jatkaa jokaisella osa-alueella kehittymistä, seuran GM Jim Nill kertoi jatkosopimuksesta seuran verkkosivuilla.

Faksa pelasi viime kaudella ottelua kohti hyökkääjälle mukavat 16:10 minuuttia, joten hän sai seuran valmennukselta mukavan määrän vastuuta. Nyt hänen on todistettava valmennukselle jälleen kerran olevansa erinomainen pelaaja, sillä Starsin uutena päävalmentajana aloittaa kokenut Ken Hitchcock.

Starsin mennyt kausi oli murheellinen, sillä se ei edennyt edes pudotuspeleihin saakka. Tänä kesänä se on kuitenkin vahvistanut rivejään muun muassa Alexander Radulovilla sekä Martin Hanzalilla, joten siltä on lupa odottaa suuria tekoja ensi kaudella.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.