Jääkiekkoilijoiden kesään kuuluu useita asioita, kuten nyt esimerkiksi rentoutuminen, kalastaminen, gold, etelänlomamatkat, treenaaminen ja esimerkiksi nyt vaikka häät.

Nimittäin Washington Capiltasin supertähti Alexander Ovechkin piti eilen häät yhdessä pitkäaikaisen tyttöystävänsä, Anastasia Shubskayan, kanssa. Pari meni alunperin naimisiin jo viime vuonna, mutta nyt oli juhlien aika.

Ovechkin päätti pitää omissa häissään todellista lystiä, mistä luojan kiitos saatiin myös videomateriaalia. Venäläishyökkääjä nimittäin tanssi ja lauloi lavalla legendaarista kappaletta, Rasputinia.

Tilanteesta hauskan teki vielä kaiken lisäksi se, että Ovechkinilla ei ollut lavalla lainkaan paitaa, ja tämähän sai juhlaväen innostumaan.

Kyseinen tapahtuma tallentui myös kännykän ja interenetin syövereihin, sillä Instagram-käyttäjä rudkovskayaofficial julkaisi siitä sosiaalisessa mediassa videopätkän.

Näyttää siis vahvasti siltä, että vaikka Ovechkin on yhdistetty heikosti päättyneen kauden jälkeen ensimmäistä kertaa urallaan tosissaan siirtohuhujen kohteeksi, ei se näytä vaikuttavan miehen hauskanpitoon.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.