Columbus Blue Jacketsin tiedetään olevan ahkerasti muun muassa Matt Duchenen sekä Ilya Kovalchukin perässä, mutta etenkin ensimmäisenä mainitun nimen kohdalla seuran GM Jarmo Kekäläinen aikoo ottaa varovasti.

Blue Jackets ei nimittäin suinkaan ole ainoa seura, joka on osoittanut mielenkiintonsa Duchenea kohtaan, mutta aina aiemmin nämä neuvottelut ovat katkenneet Colorado Avalanchen valtaisaan pyyntihintaan.

Kekäläinen ei aiokaan lähteä markkinoille riehumaan, vaan hän katsastaa tilanteen rauhassa. Ja kaikille malttamattomille Blue Jackets -faneille hänellä oli asiaa, sillä Kekäläinen piti seuran tilasta loistavan puheenvuoron.

– Meillä on aikaa suorittaa tämä kaikki ensi kevään siirtotakarajaan mennessä. Me pyrimme aina vahvistamaan joukkuetta, mutta emme aio tehdä mitään hullua ja luopua nuoruudestamme lyhytaikaista apua varten, Kekäläinen kertoi Columbus Dispatchin Aaron Portzlinelle.

– Meistä tuntuu, että meidän ikkunamme menestykseen on vasta raollaan. Me olemme nuori joukkue, joten emme näe mitään syytä sille, miksi meidän pitäisi alkaa hulluttelemaan. Me emme halua potkia itseämme päähän seuraavan kahden tai kolmen vuoden päästä.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.