Vancouver Canucksia edelliset kolme kautta edustanut Ryan Miller ei jatka enää seuran palveluksissa, sillä veteraanivahti allekirjoitti vapaiden markkinoiden auettua kaksivuotisen sopimuksen Anaheim Ducksin kanssa.

Miller suostui samalla melkoiseen palkka-aleen, sillä hänen kaksivuotinen sopimuksensa on arvoltaan ainoastaan 4 miljoonaa dollaria.

On myös syytä huomauttaa, että Anaheimin riveissä Miller tulee toimimaan auttamatta seuran kakkosvahtina. Aloittavan maalivahdin tontti on nimittäin tukevasti John Gibsonin harteilla, joskin Miller tulee takuuvarmasti saamaan tililleen mukavan määrän otteluita.

Anaheimiin muuton syynä voitaneen pitää Millerin perhettä, sillä hänen vaimonsa, Noureen DeWulf, on ammatiltaan näyttelijätär. Kuten monet varmasti tietävät, sijaitsee Anaheim aivan Los Angelesin nurkilla, mikä on maailman elokuvateollisuuden kehto.

Ducksilla on myös ensi kaudella erinomaiset mahdollisuudet voittaa Stanley Cupin mestaruus, joka puuttuu Millerin palkintokaapista.

Nokkelat hyvästit

Miller mitä luultavimmin piti ajastaan Vancouverissa, sillä hän laittoi Twitter-tililleen nokkelan, osittain jopa tunteikkaan, viestin vancouverilaisille.

Maalivahti on itse syntynyt Yhdysvalloissa, Michiganin East Lansingissa, ja hän on edustanut ennen aikaansa Vancouverissa ainoastaan yhdysvaltalaisia seuroja, Buffalo Sabresia sekä St. Louis Bluesia. Hänen siteensä Kanadaan perustuvat täten ainoastaan Vancouver Canucksiin.

Toki hänen poikansa, Bodhi, on virallisesti kanadalainen. Hän nimittäin syntyi juuri Vancouverissa kaksi vuotta sitten, minkä vuoksi Miller antoikin poikansa hoitaa hyvästit puolestaan.

Millerin julkaisemalla videolla Bodhi laulaa Kanadan kansallislaulun, ”O’ Canadan”. Videon yhteyteen Miller on kirjoittanut seuraavanlaisesti:

”Kiitos Canucksin organisaatiolle ja faneille mahtavista muistoista. Bodhin kotikaupunki tulee olemaan aina osa meitä”.

Ryan Miller

@RyanMiller3039
Thank you to the @Canucks org and fans in Van for wonderful memories. Bodhi's home town will always be a part of us.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.