Vancouver Canucks olisi halunnut pitää kokeneen Ryan Millerin riveissään, mutta tämä on suuntaamassa Anaheim Ducksiin.

Millerin on tiedetty jo pitkään hamunneen siirtoa Kaliforniaan, sillä hänen vaimonsa, näyttelijä Noureen DeWulf, asuu Hollywoodissa.

Kun Miller aikanaan lähti Buffalo Sabresista, puhui hän jo tuolloin avoimesti havittelevansa siirtoa johonkin kolmesta kalifornialaisseurasta, mutta tuohon aikaan hän haki selkeää ykkösvahdin asemaa ja sitä ei ollut tarjolla San Josessa, Los Angelesissa tai Anaheimissa.

Nyt hänen kuitenkin uskotaan tyytyvän Ducks-vahti John Gibsonin kakkosvahdiksi, joskin kokenut yhdysvaltalainen varmasti näkee maanmiehensä haastamisen mahdollisena.

Millerin ratkaisu on pakottanut Canucksin katselemaan muita vaihtoehtoja ja Fox Sportsin toimittaja Andy Strickland tietää kertoa, että kanadalaisseura olisi jo solminut kaksivuotisen sopimuksen maalivahti Anders Nilssonin kanssa.

27-vuotias ruotsalainen vietti viime kauden Buffalo Sabresissa, jossa hän toimi maanmiehensä Robin Lehnerin kakkosena. Sama pesti olisi edessä myös Vancouver Canucksissa, Jacob Markströmin takana.

Nilsson on edustanut aiemmin urallaan New York Islandersia, St. Louis Bluesia ja Edmonton Oilersia. Toistaiseksi parhaan mahdollisuutensa hän sai kuitenkin Buffalossa, jossa hän pelasi 26 runkosarjaottelua tilastoin 92,30/2.67.

Kaiken kaikkiaan Vancouver Canucksilla on sopimus peräti kuuden ruotsalaispelaajan kanssa, joten Nilsson olisi jo seitsemäs nimi tuolle listalle.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.