NHL Networkia voidaan pitää melkoisen luotettavana lähteenä ja se raportoi todella shokeeraavasta siirtohuhusta.

Huhujen mukaan Colorado Avalanche ja Edmonton Oilers olisivat virittelemässä eittämättä tämän kesän suurinta siirtopommia.

NHL Network nimittäin kertoo, että Leon Draisaitl saattaa olla matkalla Denveriin ja vaihtokaupassa Oilers vastaanottaisi jo pitkään siirtohuhuissa pyörineen Matt Duchenen.

Luonnollisesti näin jättimäinen vaihtokauppa pitäisi sisällään myös melkoisesti muita liikkuvia osia, mutta niistä ei ole sen tarkempaa tietoa.

Oilers ei missään nimessä halua luopua saksalaistähdestään, mutta kapteeni Connor McDavidin tuleva jatkosopimus, joka tulee tietojen mukaan olemaan vuositasolla arvoltaan 13,25 miljoonaa dollaria ja pituudeltaan kahdeksan vuotta, saattaa pakottaa albertalaisseuran tähän.

Edellä mainittu johtuu puhtaasti siitä, että Draisaitlin tiedetään hakevan noin 9-10 miljoonan dollarin vuosipalkkaa tulevaan jatkosopimukseen, joka astuu voimaan jo alkavalla kaudella. Duchenen vuosipalkka on sen sijaan 6 miljoonaa dollaria, joten hintaero on melkoinen.

Toki albertalaisseuran GM:nä toimiva Peter Chiarelli on julkisesti ilmoittanut, että Oilers tulee vastaamaan mahdollisiin Draisaitlin suuntaan lähetettäviin ”offersheeteihin”, joten sinällään saksalaishyökkääjän kauppaaminen olisi todella erikoinen ratkaisu.

Huhusta kertoo NHL Networkin toimittaja Brian Lawton, jonka mukaan myös San Jose Sharks on kiinnostunut Draisaitlista.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.