TSN:n arvostettu kiekkotoimittaja on vuotanut jo ennen vapaiden markkinoiden alkua Twitter-tilillään tukun pelaajasiirtoja, joista yksi on veteraanivahti Ryan Millerin siirtyminen Anaheim Ducksiin.

Jo muutama päivä sitten huhuissa liikkui, että Miller saattaisi tehdä vain miljoonan dollarin sopimuksen Ducksin kanssa, joskin pahvi tulee eittämättä pitämään sisällään erilaisia bonuksia.

Tähän ei ole kuitenkaan olemassa vielä minkäänlaista varmuutta, sillä McKenzie on kertonut ainoastaan sen, että Miller todella siirtyy Ducksiin.

Millerin muuttohalut Kalifornian osavaltioon johtuvat mitä luultavimmin hänen vaimostaan, Noureen DeWulfista, joka on ammatikseen näyttelijätär.

Kaiken lisäksi kokenut maalivahti ei ole vielä koskaan urallaan voittanut himoittua Stanley Cupin mestaruutta, joten lienee sanomattakin selvää, että Miller halusi siirtyä selvän haastajan joukkoon.

Tällä hetkellä Ducksilla saattaakin olla paremmat mahdollisuudet Lord Stanleyyn, kuin esimerkiksi Los Angeles Kingsillä, minkä lisäksi Ducksilla oli todellinen tarve kokeneeseen kakkosvahtiin.

Millerin sopimus on pituudeltaan kaksivuotinen ja se tarjoaa hänelle 2 miljoonan dollarin vuosittaiset tulot.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.