NHL:n historiasta tunnetaan monet veljekset, jotka ovat päässeet kokeilemaan onneaan taalajäillä. Yksi tunnetuimmista näistä aivan lähihistoriasta on Staalin veljekset, Eric, Jordan, Marc sekä Jared, joskaan viimeisenä mainittu ei ole pelannut urallaan yhtäkään NHL-ottelua.

Yllämainituista herroista kaksi, Eric ja Jordan, ovat molemmat edustaneet urallaan Carolina Hurricanesia. Itse asiassa Eric on Raleigh’n kaupungin kiekkoylpeyden yksi kaikkien aikojen parhaista pelaajista.

Hurricanes mitä ilmeisimmin pitää jääkiekkoperheen jäsenistä, sillä nyt se on tehnyt jatkosopimuksen McGinnien veljeskatraaseen kuuluvan Brock McGinnin kanssa. Brockin vanhemmat veljet, Tye ja Jamie, pelaavat Tampa Bay Lightningissa sekä Buffalo Sabresissa.

23-vuotias kanadalaishyökkääjä on Hurricanesin kesän 2012 kakkoskierroksen varaus, ja hän on edustanut organisaatiota vakituisesti kaudesta 2014-15 lähtien. Kuitenkin viime kaudella nuorukainen teki läpimurtonsa NHL-joukkueen riveihin, pelaten 57 ottelua tehoin 7+9.

– Brock otti viime kauden aikana askeleen eteenpäin ja oli jo kokoonpanomme vakiokasvoja, Hurricanesin GM:nä toimiva Ron Francis kertoi seuran tiedotteessa.

– Hän on nuori kaveri, joka pelaa lajia fyysisesti, mutta samalla todella fiksusti. Hän pystyy saamaan asioita aikaiseksi hyökkäyspäädyssä.

McGinnin jatkosopimus on kaksivuotinen ja yksisuuntainen. Pahvin cap hit on 887 500 dollaria. McGinn kuittaa ensimmäiseltä kaudeltaan 850 000 ja toiselta 900 000 dollaria.