Winnipeg Jetsin yksi viime kauden suurimpia heikkouksia oli eittämättä maalivahtipelaaminen, sillä Michael Hutchinson, Connor Hellebuyck sekä Ondrej Pavelec epäonnistuivat jokainen omalla vuorollaan.

Sen vuoksi sen onkin vahvistettava maalivahtipuoltaan tämän kesän aikana, mutta sen onneksi maalivahtimarkkinoilla on muutamakin mielenkiintoinen nimi.

Yksi näistä, joka on jo yhdistetty Jetsiin, on Calgary Flamesissa viime kaudella pelannut Brian Elliott.

Tämän suhteen Kanadasta kuuluikin jännittäviä uutisia, sillä TSN 1290:n mukaan Elliott olisi etsinyt Winnipegistä itselleen asuntoa. Asiasta kertoi radiokanavan toimittaja Rick Ralph, joka tiedotti asiasta Twitter-tilillään.

Rick Ralph

@RickRalphNS
I'm told UFA goaltender Brian Elliott has been making tentative accommodation plans for Winnipeg. He's on the #nhljets radar.

Elliottin nykyinen sopimus umpeutuu 1. heinäkuuta, minkä jälkeen hän on täysin vapaa tekemään sopimuksen minkä tahansa seuran kanssa.

32-vuotias kanadalaisvahti olisi Jetsille eittämättä vahvistus, sillä esimerkiksi toissa kaudella hän torjui St. Louis Bluesin maalinsuulla vakuuttavin tilastoin, 93,00/2.07. Hän sijoittui tuolloin Vezina-äänestyksessä yhdeksänneksi, joten voitaneen luvan kanssa puhua tähtitason maalivahdista.

Toki menneellä sesongilla Flamesin paidassa hänen tilastonsa 49 kamppailusta olivat 91,00/2.55, joten tämän suhteen hänen uransa on ottanut pientä takapakkia.

Toki on muistettava, että Flames-siirron jälkeen hänen edessään oleva puolustus heikkeni, joten huonontuneet tilastot selittyvät osittain tällä.