NHL:n huhurintamalta kuuluu todella kummia. Nimittäin Colorado Avalanche on saanut tähtihyökkääjä Matt Duchenesta todella kovan tarjouksen, mutta tälläkin kertaa seuran GM:nä toimiva Joe Sakic on torjunut tarjouksen.

Nimittäin äskettäin Calgary Flamesiin siirtynyt Travis Hamonic oli kaupan myös Colorado Avalanchelle, kera ensi kesän ykköskierroksen varausvuoron, mutta ilmeisesti tämä ei ollut Sakicin mielestä käypä hinta.

Niinpä New York Islanders kauppasi pätevän puolustajan Flamesiin, joka maksoi hänestä ykkös- (2018) ja kaksi kakkoskierroksen varausvuoroa. Avalanche-uutisesta kertoi kiekkotoimittaja Arthur Staple Newsdayssä.

Staplen mukaan Duchene ja hänen agenttinsa Pat Brisson, joka toimii vastaavassa roolissa myös John Tavaresille, ovatkin nyt hyvin pettyneitä Sakicin ratkaisuun. Pahimmillaan tilanne saattaa johtaa siihen, että Avalanche joutuu myymään Duchenen vielä alennetun hinnan kera jonnekin toisaalle.

Myös Islanders torjui Hamonicista pätevän oloisen tarjouksen, sillä huhujen mukaan Toronto Maple Leafs tarjosi puolustajasta ensi kesän ykköskierroksen varausvuoroa ja hyökkääjä James van Riemsdykiä.