Philadelphia Flyersin draftin ehdottomasti kuumin nimi oli kakkoseksi valahtanut Nolan Patrick, joka päätyi New Jersey Devilsin sijasta pennsylvanialaisseuran haaviin.

Flyers pääsi varaamaan ensimmäisellä kierroksella kuitenkin myös toistamiseen, ja tällä kertaa valinta osui vuonna 1999 syntyneeseen Morgan Frostiin, joka oli tilaisuuden 27. varaus.

Jos Frostilta olisi kuitenkin kysytty vuonna 2013, mitä mieltä hän olisi tulevasta, ei hänen suupielilleen olisi noussut kovinkaan leveää hymyä. Nuorukainen nimittäin kirjoitti Twitter-tililleen 1.11.2013, että ”Hahahah the flyers are shit”. Toisin sanoen ”Flyers on p*ska”.

Mitä sitten 1.11.2013 oikein tapahtui. No, oikeastaan Frost ei ollut edes kommentissaan väärässä, sillä kyseisenä päivämääränä Flyers todella oli p*ska.

Se nimittäin hävisi kotikaukalossaan Washington Capitalsia vastaan pelatun ottelun lukemin 7-0.

Kamppailu piti sisällään myös kolmannen erän räikeän tapahtuman, jonka pääosassa oli kuumaverinen maalivahti Ray Emery.

Hän nimittäin hyökkäsi tuolloin virkaveljensä Braden Holtbyn kimppuun, vaikka mies teki käyttäytymisellään selväksi, että hän ei halua tapella. Yhtä kaikki kyseinen päivämäärä muistetaan yhtenä Flyersin lähihistorian synkimmistä päivistä.