Anaheim Ducksin toimistolla tehtiin viime viikkojen aikana pitkää päivää, mikä kantoi loppujen lopuksi todellista hedelmää; se nimittäin sai pidettyä riveissään kaikki neljä kärkipakkiaan, jotka ovat Cam Fowler, Hampus Lindholm, Josh Manson sekä Sami Vatanen.

Nimittäin etenkin Vatasen lähtöä toisaalle pidettiin sataprosenttisen varmana, mutta kuin ihmeen kaupalla Ducksin GM:nä toimiva Bob Murray sai pidettyä myös suomalaisen joukkueen riveissä.

Nyt se on saanut pidettyä myös hiukan toisenlaisen kaliiberin puolustajan, Korbinian Holznerin, riveissään. Nimittäin ainakin TVA Sportsin Renaud Lavoie kertoo Twitter-tilillään, että osapuolet ovat tehneet jatkosopimuksen.

Renaud Lavoie

@renlavoietva
Contract extension for Korbinian Holzer with the #ducks: 2 years / $1.8M total #tvasports

Kuten Lavoien twiitistä käy ilmi, olisi jatkosopimus kaksivuotinen ja yhteisarvoltaan 1,8 miljoonaa dollaria. Se tarkoittaa Holznerin sopimuksen cap hitiksi 900 000 dollaria.

Palkkakattosivusto Capfriendly tietää myös kertoa nettisivuillaan, että Holzner tulee tienaamaan molemmilta sopimusvuosilta kyseisen 900 000 dollaria, ilman minkäänlaisia bonuksia.

Holzner pelasi Ducksin riveissä viime kaudella 32 runkosarjaottelua, joissa hän teki kaksi maalia ja yhteensä seitsemän tehopistettä. Saksalaispuolustaja pelasi ankkapaidassa keskiarvolta 13 minuuttia ja 31 sekuntia per ottelu.