Dallas Starsia menneellä kaudella valmentanut ja heikon kauden jälkeen potkut saanut Lindy Ruff on huhujen mukaan löytänyt uuden työpaikan New York Rangersin organisaatiosta.

Kyseessä olisi kuitenkin erilainen rooli, missä hän on viimeisen 20 vuoden ajan ollut.

New York Postin toimittaja Larry Brooksin mukaan Ruffista tulee New York Rangersin uusi apulaisvalmentaja. Hän korvaisi Jeff Beukeboomin ja olisi vastuussa Rangersin puolustuksesta. Sopimusta ei ole kuitenkaan vielä allekirjoitettu.

Ruffilla on pitkä historia valmentamisesta. Hän on toiminut valmentajana 1165 NHL-ottelussa. Päävalmentajana mies on toiminut vuodesta 1997 asti, jolloin hän siirtyi Florida Panthersin apulaisvalmentajan pestistä Buffalo Sabresin peräsimeen.

Rangersin puolustus on käynyt läpi suuria muutoksia kesän aikana.

Dan Girardi ostettiin ulos kuuden vuoden ja 33 miljoonan dollarin arvoisesta sopimuksestaan. Lisäksi joukkue teki suuren vaihtokaupan Arizona Coyotesin kanssa, jossa Derek Stepan ja Antti Raanta siirtyivät aavikolle vaihdossa 1. kierroksen varausvuoroon ja puolustaja Anthony DeAngeloon.

Vaihtokauppojen ja ulosostojen myötä Rangersin palkkakatossa on tilaa noin 20 miljoonaa dollaria, joten on jopa todennäköistä, että joukkue tulee tekemään vielä muutoksia puolustukseensa.

Aiheesta raportoi Yahoo! Sports.