NHL:n varaustilaisuus vuosimallia 2017 startattiin perjantain ja lauantain välisenä yönä Chicagossa, kun joukkueet kävivät läpi tilaisuuden ensimmäisen kierroksen.

Jo perinteiseen tapaan ennen tilaisuuden alkamista lavalle marssi NHL:n komissaari Gary Bettman, joka toivotti jääkiekkoväen tervetulleeksi.

Bettman lienee auttamatta yksi urheilumaailman vihatuimpia henkilöitä, sillä jokainen kerta kun mies tarttuu mikkiin, saa hän pitkät ja kovat buuaukset – ilman mitään poikkeuksia.

Sama siis nähtiin myös viime yönä, sillä heti kun mies astui puhujankorokkeelle, alkoi yleisöstä äänekäs buuaaminen.

Siinä missä Bettman normaalisti joko jättää buuaukset huomioimatta tai yrittää hiljentää niitä, ei tällaista nähty viime yönä. Bettman nimittäin yritti innostaa yleisöä yhä äänekkäämpään ja kovempaan buuaukseen, ja siinä hän myös todella onnistui.

CJ Fogler account may or may not be notable

@cjzero
Gary Bettman wanted more boos, Chicago complied

Bettman on saanut fanien vihat niskallensa jo useiden vuosien ajan. Syitä tähän on monia, kuten useiden joukkueiden siirto perinteisiltä kiekkomarkkina-alueilta Yhdysvaltojen eteläosiin.

NHL on nähnyt miehen johdolla myös kolme työsulkua, ja viimeisimpänä fanien vihan on herättänyt liigan päätös olla osallistumatta ensi vuoden talviolympialaisiin.