Nolan Patrickia on pidetty viimeisen vuoden päivät satavarmana ykkösvalintana, mitä tulee tämän kesän NHL:n varaustilaisuuteen.

Kuten aiemmin jo kerroimme, viime päivinä kakkosvaraukseksi kaavailtu Nico Hischier on alkanut tehdä nousua kohti ykkössijaa ja monet asiantuntijat ovatkin alkaneet povailla nuorta sveitsiläistä koko NHL Draftin ykkösnimeksi.

Näitä huhuja ovat vain vahvistaneet se, että Hischierin nähdään soveltuvan paremmin New Jersey Devilsin miehistöön, siis ykkösvarausvuoron NHL Draft Lotteryssa voittaneeseen seuraan.

Näiden huhujen myötä Nolan Patrickin on uskottu päätyvän kakkosena varaavan Philadelphia Flyersin haaviin, mutta nyt tilanteeseen saatetaan nähdä muutos: Vegas Golden Knightsin on kerrottu haluavan Flyersin vuoron itselleen, minkä myötä se saisi kovasti haluamansa Patrickin Vegasiin.

Tällä hetkellä mahdollisista vaihtokappaleista ei ole mitään tietoa, mutta pelissä olisi varmasti myös Golden Knightsin oma ykköskierroksen vuoro, joka on järjestyksessään varaustilaisuuden kuudes vuoro. Tämän lisäksi seuran GM:nä toimivan George McPheen olisi kuitenkin tarjottava rinnalle jotain todella houkuttelevaa, että Flyers suostuu luopumaan kakkosvuorostaan.

Oikeastaan kaikki kortit ovatkin Flyersin GM:nä operoivan Ron Hextallin käsissä. Hänellä ei nimittäin ole missään nimessä minkäänlaista pakkoa kaupata vuoroaan, sillä sekä Hischier että Patrick istuvat erinomaisesti seuran tarpeisiin. Pennsylvanialaisrosteri nimittäin kaipaa vahvistuksia hyökkäyspäähän, sillä puolustus sillä on jo vuosiksi kunnossa.

Toisin sanoen Flyers haluaisi vaihdossa satavarmasti laiturina viihtyvän maalintekijän, jonka päävalmentaja Dave Hakstol voisi istuttaa kapteeni Claude Giroux’n rinnalle.