Aiemmin kerrottiin, että Vegas Golden Knights tulee viimeistelemään joukkueensa tiistain aikana, minkä jälkeen myös NHL:n tulokasseura laittaa oma-aloitteisesti pillit pussiin vaihtokauppojen suhteen.

Golden Knightsin GM:nä toimiva George McPhee paljasti kuitenkin myöhemmin tiistaina, että kauppoja saattaa syntyä vielä myöhemmin. Alkuperäisen päätöksen kumoamiseen oli kuitenkin ymmärrettävä syy.

– Muutamalla GM:llä oli vaikeuksia matkustaa eilen illalla, jotka olisivat halunneet keskustella, joten teimme nyt näin. Me toivomme, että saamme asiat pian pakettiin ja kasata joukkueemme, McPhee kertoi tänä aamuna paikallista aikaa NBC Sportsin mukaan.

Samalla McPhee suostui paljastamaan osan siitä, millä taktiikalla Vegas on edennyt valitsemiensa pelaajien suhteen. Nimittäin puolustajia on, ja paljon.

– Me olemme pärjänneet hyvin kaikilla pelipaikoilla. Meillä on paljon puolustajia, paljon senttereitä ja enemmän maalintekovoimaa, mitä uskalsimme kuvitella. Me joudumme kuitenkin liikuttamaan joitakin puolustajia, sillä tulemme varaamaan niitä enemmän, kuin tarpeeksi, McPhee sanaili SinBin.vegasin mukaan.