Ex-hyökkääjä Bryan Bickellin mennyt kausi oli miehen viimeinen, sillä hänellä todettiin aiemmin kaudella MS-tauti, jonka johdosta hän joutui lopulta lopettamaan uransa. Mies teki vielä kesken kauden paluun kaukaloihin, mutta sen päättymisen jälkeen hokkarit olivat lopullisesti naulassa.

NHL on päättänyt nyt kunnioittaa miehen uraa tulevan yön palkintojenjakotilaisuudessa, sillä hän tulee saamaan täällä oman ”ohjelmanumeronsa”.

– Liiga lähestyi minua asian suhteen ja sanoin, että ”miksi ei?”. Minulla on kyllä aikaa osallistua juhlallisuuksiin, Bickell kertoi CSN Chicagolle.

– Tämä on ikäänkuin lopetus, jossa kaikki arvostus ja kaikki mitä kävin tänä vuonna läpi, ovat ikäänkuin kirsikkana kakun päällä. Minä tulen olemaan tunteellinen, mutta yritän pitää itseni kasassa.

Bickell on kertonut myös uransa päättymisen jälkeen, että hänen oli asetettava asiat tärkeysjärjestykseen, kun edessä oli pohtiminen uran jatkumisen ja lopettamisen välillä.

– Se oli todella rankkaa. Minä ajattelen minun perhettäni, sillä minulla kaksi nuorta tytärtä ja yrität aina ajatella kaikkea perhe edellä. Jääkiekko on vain luksusta ja on myös elämää sen jälkeen, Bickell totesi Washington Postille.