NHL Awards, tuttavallisemmin NHL:n palkintojenjakotilaisuus, käydään läpi tulevana yönä, kun liigan kerma kokoontuu yhteen Las Vegasiin, missä gaala pidetään.

Samalla Vegas Golden Knights julkaisee pelaajakokoonpanonsa, joten ensi yö tulee olemaan kokonaisuudessaan tapahtumarikas.

Muutaman palkinnon NHL on kuitenkin jo laittanut jakoon, mitkä ovat molemmat menneet Columbus Blue Jacketsin kapteenille, Nick Folignolle.

Ensinnäkin Foligno nappasi nimiinsä King Clancy Memorial Trophyn, joka jaetaan sellaiselle pelaajalle, jonka johtajataidot sekä kaukalossa että sen ulkopuolella ovat parasta mahdollista luokkaa. Palkinnon saajan repertuaariin kuuluu myös kova työ hänen yhteisöään kohtaan.

Foligno johdattikin Blue Jacketsin sen seurahistorian parhaan kauteen, sillä sininutut sijoittui runkosarjassa koko NHL:n neljänneksi, keräten tililleen 104 pistettä.

Lisäksi Folignon tiedetään olevan avoin hyväntekijä. Viimeksi hän on lahjoittanut kahdelle sairaalalle yhteensä miljoona dollaria, mitkä pelastivat taannoin hänen lapsensa hengen.

Foligno nappasi itselleen myös Mark Messier NHL Leadership Awardsin, joka siis nimensä mukaisesti jaetaan NHL:n parhaalle johtajatyypille, joka on näyttänyt kaukalossa parasta esimerkkiä, vaikuttanut positiivisesti joukkuekavereidensa esityksiin ja tehnyt yhteisöään kohtaan paljon humanitääristä töitä.