Detroit Red Wingsillä on meneillään todellinen jälleenrakennusvaihe, ja se jäikin viime keväänä ensimmäistä kertaa pudotuspelien ulkopuolelle viimeiseen 25 kauteen.

Tämän vuoksi se onkin tehnyt kokoonpanoonsa muutoksia, joita saatetaan nähdä tänä keväänä vielä lisää. Esimerkiksi Tomas Tatar ja Gustav Nyquist saattavat vaihtaa maisemaa vielä tämän kesän aikana.

Nyt se on vahvistamassa rivejään vielä mielenkiintoisella nuorukaisella, sillä yliopistopelaajien kuumin kaveri, Spencer Foo, on lähellä sopimusta Red Wingsin kanssa.

Foo on pelannut kolme edellistä kautta NCAA-sarjan Union Collegessa. Siinä missä kaksi ensimmäistä kautta menivät vielä opetellessa yliopistosarjan kovuuteen, iski 23-vuotias kanadalainen menneellä sesongilla 26 maalia ja yhteensä 62 tehopistettä 38 otteluun.

Kaiken kaikkiaan Foo on pelannut NCAA:ssa 113 ottelua, joissa hän on tehnyt 49 maalia ja yhteensä 112 tehopistettä.

Craig Custance

@CraigCustance
Red Wings very much in the mix for Union College winger Spencer Foo - 62 points in 38 games this season.

The Athletic Detroit

@TheAthleticDET
Red Wings finalists to land top college free agent RW Spencer Foo: theathletic.com/68620/2017/06/…

Vaikka Red Wings onkin tällä hetkellä suosikki Foon tulevaksi joukkueeksi, on menossa mukana vielä kourallinen joukkueita. Esimerkiksi Edmonton Journalin kiekkotoimittaja Jim Matheson kertoo Twitter-tilillään, että Edmonton Oilers ja Philadelphia Flyers ovat myös Foon perässä.