Urheilu on monelle puhdasta viihdettä, joka pystyy piristämään ihmisiä heidän huonoimpinakin päivinä.

Joillakin ne huonot päivät ovat valitettavasti arkipäivää, kuten vaikkapa kuusivuotiaalla Darran Dunlapilla. Hänellä nimittäin todettiin viime marraskuussa leukemia, joten nuoren neitokaisen arki ei ole aina yhtä juhlaa.

Se oli sitä kuitenkin viime lauantaina, kiitos Pittsburgh Penguinsin huoltajan, Danny Krollin. Hän nimittäin tuntee Darranin isän, Colin Dunlapin. Danny laittoikin urheilutoimittajana työskentelevälle Colinille viestiä, että hän aikoo tulla vierailulle.

Danny toi mukanaan lopulta mukavan yllätyksen Darranille; Stanley Cupin mestaruuspokaalin. Darran, joka oli pukeutunut tuolla hetkellä Phil Kesselin fanipaitaan oli enemmän kuin innoissaan.

Colin Dunlap

@colin_dunlap
I haven't cried much through Darran's cancer. When they surprised our 6yo, hockey and Pens crazy daughter with a Stanley Cup visit, I did.

Isä Colin oli tilanteen jälkeen tunteikkaassa tilassa, kuten hänen kommenteistaan voit nähdä.

– En ole itkenyt paljoakaan tämän tilanteen vuoksi. Sinun lapsesi katsovat sinua ylöspäin, ja jos haluat heidän pysyvän vahvana, on myös sinun oltava vahva. Diagnoosi oli vaikea paikka, mutta samalla mietit, että ”Me voimme muuttaa kaiken tämän. Katsotaan miten onnistumme lyömään tämän.”

Colin Dunlap

@colin_dunlap
Beyond words the happiness Pens equipment man Danny Kroll brought to our family today -- particularly daughter Darran who has leukemia.