Penguinsiltä äärimmäisen komea teko – vei Stanley Cupin leukemiaa sairastavan lapsen nähtäväksi (VIDEO)

Kuva: Getty Images
NASHVILLE, TN - JUNE 11: Sidney Crosby #87 of the Pittsburgh Penguins kisses the Stanley Cup trophy after they defeated the Nashville Predators 2-0 to win the 2017 NHL Stanley Cup Final at the Bridgestone Arena on June 11, 2017 in Nashville, Tennessee. (Photo by Patrick Smith/Getty Images)

Urheilu on monelle puhdasta viihdettä, joka pystyy piristämään ihmisiä heidän huonoimpinakin päivinä.

Joillakin ne huonot päivät ovat valitettavasti arkipäivää, kuten vaikkapa kuusivuotiaalla Darran Dunlapilla. Hänellä nimittäin todettiin viime marraskuussa leukemia, joten nuoren neitokaisen arki ei ole aina yhtä juhlaa.

Se oli sitä kuitenkin viime lauantaina, kiitos Pittsburgh Penguinsin huoltajan, Danny Krollin. Hän nimittäin tuntee Darranin isän, Colin Dunlapin. Danny laittoikin urheilutoimittajana työskentelevälle Colinille viestiä, että hän aikoo tulla vierailulle.

Danny toi mukanaan lopulta mukavan yllätyksen Darranille; Stanley Cupin mestaruuspokaalin. Darran, joka oli pukeutunut tuolla hetkellä Phil Kesselin fanipaitaan oli enemmän kuin innoissaan.

Isä Colin oli tilanteen jälkeen tunteikkaassa tilassa, kuten hänen kommenteistaan voit nähdä.

– En ole itkenyt paljoakaan tämän tilanteen vuoksi. Sinun lapsesi katsovat sinua ylöspäin, ja jos haluat heidän pysyvän vahvana, on myös sinun oltava vahva. Diagnoosi oli vaikea paikka, mutta samalla mietit, että ”Me voimme muuttaa kaiken tämän. Katsotaan miten onnistumme lyömään tämän.”