Los Angelesin suunnalta kantautui yllättäviä uutisia, kun Kingsin supertähti Drew Doughty ilmoitti halukkuudestaan testata kesän vapaita markkinoita. Tähän on toki vielä aikaa, sillä Doughtysta on tulossa vapaa agentti vuonna 2019.

Jatkosopimusneuvottelut Kings saa aloittaa miehen kanssa vasta 1. heinäkuuta 2018, joten aivan akuutti ei tilanne vielä ole. Kaiken lisäksi Doughty vannoi halukkuudestaan tehdä jatkosopimuksen myös Kingsin kanssa.

– En tiedä mitä tuleman pitää. Seura saattaa hyvinkin kaupata minut vuoden sisällä, se on minun käsieni ulottumattomissa. Jos saan mahdollisuuden tehdä jatkosopimuksen Kingsiin, rakastaisin tehdä niin, Doughty kertoi Sportsnetin mukaan.

Samaan aikaan Doughty haluaisi kuitenkin katsastaa markkinat. Ja ei, kyse ei ole huhusta tai spekulaatiosta, vaan mies myönsi tämän omin sanoin.

– Kuitenkin samaan aikaan haluaisin testata vapaita markkinoita. Et voi koskaan tietää mitä tuleman pitää, ja sinne on vielä kaksi vuotta aikaa.

Doughty on Kingsin kakkosvaraus kesältä 2008. Hän on edustanut losangelesilaisseuraa kaudesta 2008-09 lähtien, minä aikana hän on pelannut 688 runkosarjaottelua, joissa hän on iskenyt tehot 92+270 (362).