Anaheim Ducks saattaa kaupata puolustaja Sami Vatasen jo tänään toisaalle, sillä seura on huhujen mukaan kaupitellut suomalaista jo pidemmän aikaa.

Yksi kiinnostuneista joukkueista on spekulaatioiden mukaan Toronto Maple Leafs, joka etsii riveihinsä selvää vahvistusta erityisesti alakertaansa.

Uutisoimme aiemmin tänään, kuinka Maple Leafsin suunnitelmissa saattaa olla suorittaa jokin jättimäinen vaihtokauppa, ainakin jos toimittaja Elliotte Friedmania on uskominen. Tähän liittyen saattaakin olla mahdollista, että Maple Leafsilla ei ole kiikarissa Vatanen, vaan jokin suurempi pelaaja, kuten Drew Doughty.

– Meillä oli eilen studiossa kaveri nimeltä Drew Doughty, eikö vain? Anaheim Ducksilla on hyvä puolustusosasto, joka pitää sisällään Sami Vatasen, eikä minulla ole mitään ongelmaa häntä kohtaan. Luulen vain, että he ovat isomman kalan perässä, Sid Seixeiro kertoi Sportsnetin Tim and Sid -ohjelmassa.

Seixeiro antoi myös osittaista kuraa Vatasen niskaan, arvostelemalla hänen statustaan NHL-tähtenä.

– Kun katsotaan Maple Leafsin tilannetta, he eivät välttämättä etsi 3-4 miljoonan dollarin puolustajaa, vaan jotakin paljon suurempaa. Minulle ”jotakin paljon suurempaa” ei ole Sami Vatanen. Näin minä asian näen.