Vegas Golden Knights on tulevina päivinä NHL:n pääosan esittäjä, sillä se tulee varaamaan pian oman joukkueensa laajennusdraftin kautta.

Kyseessä ei ole mikään pieni prosessi, vaan millintarkkaa työtä, jota tehdään valtava määrä lyhyen ajan sisällä.

– Meidän pitää työskennellä kellon ympäri, sillä meillä on vain 72 tuntia aikaa saada joukkueemme kasaan. Aika tulee pitämään myös paljon neuvotteluita muiden joukkueiden ja pelaajien kanssa sekä väittelyjä ja keskusteluja siitä, mitkä pelaajat ovat meille kaikista sopivimpia, Vegasin GM George McPhee kertoi USA TODAY Sportsin Kevin Allenille.

Vaikka kyseessä onkin äärimmäisen uuvuttava ja voimia vievä prosessi, halutaan Vegasissa tehdä huolellista työtä. Ovathan asiat nimittäin niin, että laajennusvaraus määrittelee pitkälti Vegasin suunnan lähitulevaisuutta ajatellen.

– Me haluamme tehdä loistavaa työtä, se on kaikista tärkeintä. Tämä on kuitenkin ollut fantastinen kokemus ensimmäisestä päivästä lähtien. Olemme palkanneet osaamista, kokeneita kavereita ja kaikkien kanssa työskentely on ollut nautinnollista. Me olle valmistautuneet erittäin hyvin, jotta koko prosessi olisi nautittava. Neuvotteluhuoneessa on paljon intensiteettiä, mutta meillä on loistavat kemiat.