Anaheim Ducksin tilanne laajennuvarauksen suhteen on puhuttanut paljon, sillä se ei pysty laajan kokoonpanonsa vuoksi suojaamaan kaikkia haluamiaan pelaajia.

Tämä onkin johtanut seuran siihen, että se joutunee luopumaan yhdestä puolustajastaan ennen pian suoritettavaa laajennuvarausta, jotta se ei joudu luopumaan kovasta pelaajasta ilman minkäänlaista korvausta.

Tilannetta hankaloittaa eritoten se, että Kevin Bieksan sopimuksessa on siirrot estävä pykälä, minkä vuoksi hänet on pakko suojata. Hänen lisäkseen suojauksen ansaitsevat Cam Fowler, Hampus Lindholm, Josh Manson sekä Sami Vatanen.

Ja näistä jälkimmäisenä mainittu, eli Vatanen, on se mies, joka on liitetty siirtohuhuihin kaikista vahviten. Nyt oikeastaan viimeisetkin toivon rippeet hänen Anaheimiin jäämisen suhteen voidaan heittää roskakoppaan, sillä TSN:n Darren Dreger kertoi miehen kannalta huonoja uutisia.

Nimittäin alunperin, etenkin ennen viime kauden alkua, Cam Fowler oli se mies, joka liitettiin jatkuvasti siirtohuhujen kohteeksi. Nyt Dreger kuitenkin paljasti, että puolustajan ja seuran väliset jatkosopimusneuvottelut ”etenevät hyvin”, joten jatkopahvi vaikuttanee olevan enää pelkkä ajan kysymys.

Darren Dreger

@DarrenDreger
Yes and talks are progressing well on Fowler extension.

Pierre LeBrun

@PierreVLeBrun
Despres had four more years on his contract at $3.7 million a year. This will help open up more room for Fowler's expected extension...