Nashville Predatorsin kausi päättyi pettymykseen, kun joukkue hävisi Stanley Cup -finaalisarjan Pittsburgh Penguinsille voitoin 2-4.

Tennesseen suunnalta on kuultu kuitenkin useiden fanien suusta, että päättynyt pudotuspelikevät antoi valtaisan määrän uskoa joukkueen ensi kauteen ja Predators-fanit odottavatkin vain ja ainoastaan mestaruutta.

Kaikista Predators-fanien some-viesteistä ehdottomasti parasta antia tarjosi

– Hei, Preds. Olen pahoillani, että te ette voittaneet. Tiedän teidän olevan surullisia ja niin olen minäkin, varsin allapäin ollut pikkutyttö toteaa.

Sen jälkeen hänen kehonkielensä muuttuu kuitenkin täysin ja äänenpaino vaihtuu paljon positiivisemmaksi.

– Mutta teidän ei pitäisi olla (surullisia), koska te pärjäsitte hyvin. En malta odottaa ensi kautta, siitä tulee todella hauskaa. Pekka Rinne, Mike Fisher, PK Subban – kaikki te kaverit, olen niin ylpeä teistä. Rakastan teitä! Go, Preds!

Samanlainen tunne tuntuu olevan myös Predators-pelaajien keskuudessa; päättynyt kausi antoi paljon uskoa tulevaan, ainakin mitä tulee pelaajien antamiin haastatteluihin, kun he kävivät tyhjentämässä tiistain aikana varusteensa pukukopista.

– Me tulemme saamaan ensimmäisen mestaruusviirimme koskaan, Ryan Ellis muistutti The Tennesseanin videohaastattelussa Läntisen konferenssin mestaruudesta.