Millä NHL-seuralla on sarjan hienoin logo? Tähän kysymykseen vastausta etsi Fox Sports. Yhdysvaltalaismedia laittoi kaikkien NHL-seurojen logot järjestykseen. Me esittelemme tunnuksista viisi parasta.

Viiden parhaan valinnassa Fox Sportsin suosiossa olivat erityisesti original 6 -joukkueet. Kärkikastista peräti neljä oli NHL:n alkuperäisjoukkueita.

5) Boston Bruins

Bostonin logossa viehättää yksinkertaisuus.

Kuva: Getty Images
Kuva: Getty Images

– B on klassikko. Itse kuitenkin suosin nykyisen sijaan enemmän aiempaa pelkistettyä versiota, Fox Sports arvioi.

4) Pittsburgh Penguins

Neljäntenä olevassa Pittsburgh Penguinsin tunnuksessa miellyttävää oli erityisesti piirrettymäisyys.

Kuva: Getty Images
Kuva: Getty Images

– Kun ei huomioi sitä faktaa, että Penguins jättää aina jalkapäivän väliin tämä on erittäin kaunis logo, erityisesti joksikin näin piirroshahmomaiseksi. Pens onnistui hyvin tuotuaan eloisat kulta-ajat takaisin.

3) Montreal Canadiens

Montreal Canadiensin logo on vessanpöntön ulkonäöstä huolimatta vaikuttava ilmestys.

Kuva: Getty Images
Kuva: Getty Images

– Jos katsot Habsin logon historiaa, heillä meni useampi yritys saada tunnukselle oikea ilme. Tärkeintä on, että he lopulta onnistuivat siinä. Tämä on todella hyvä logo, vaikka se näyttää vessanpöntöltä.

2) Chicago Blackhawks

Chicago Blackhawksin tunnus herätti ensin epäilystä.

Kuva: Getty Images
Kuva: Getty Images

– Jotkut pitivät logoa kyseenalaisena ja vastuuttomana. Blackhawksin tunnus kehittyi rujosta piirustuksesta ja kehittyi yhdeksi urheilun monimutkaisimmista, värikkäimmistä ja esteettisesti miellyttävimmistä logoista.

1) Detroit Red Wings

Myös listan kärkipaikan valtasi Original Six -joukkue. Detroit Red Wingsin logo on pysynyt samana jo liki 70 vuoden ajan.

Kuva: Getty Images
Kuva: Getty Images

– On mahtavaa, miten monimutkaiselta Wings-logo näyttää, vaikka konsepti on kahdella värillään varsin yksinkertainen. Siitä on tullut kiekkokaupungin ikoninen symboli menestykselle. On helppo uskoa, miksi tätä ei olla muutettu melkein 70 vuoteen, Fox Sports kehui ykkösvalintaansa.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.