Nashville Predatorsin ja Pittsburgh Penguinsin välinen neljäs Stanley Cup -finaaliottelu on parhaillaan käynnissä.

Ottelussa maalinteon aloitti kotijoukkue, kun Calle Järnkrok käytti tarkkaavaista puolustuspelaamista sisällään pitäneessä avauserässä tilaisuutensa hyväkseen, pelikellojen näyttäessä aikaa 14:51.

Hieman yli minuuttia myöhemmin Sidney Crosby karkasi läpiajoon ja hän ujutti kiekon tolpan sekä Pekka Rinteen luistimen kautta sisään.

Erätauolle lähdettiin 1-1-lukemista ja Penguinsilla oli heti toisen erän alkuun useampikin hyvä maalipaikka, mutta Rinne otti maagiset torjunnat Jake Guentzelin ja Chris Kunitzin (läpiajoyrityksen) edessä.

Sitten nähtiin kuitenkin jotain täysin odottamatonta. Isäntien Frederick Gaudreau kiersi vanhanaikaisella Penguins-maalin, mutta Matt Murray pääsi estämään Predators-hyökkääjän maalintekoyrityksen.

Vaan eipä todellisuudessa pystynyt. Meni nimittäin muutama minuutti ja yhtäkkisesti maalisummeri soi Bridgestone Arenalla.

Peli vihellettiin poikki ja hetken epätietoisuuden jälkeen tuomarit kuuluttivat – Gaudreau’n tilanne oli maali, sillä kiekko ylitti juuri ja juuri maaliviivan.

Pete Blackburn

@PeteBlackburn
Freddy Hockey wraparound makes it 2-1 Preds

Näin ollen siis tilanne oli tarkastettu useampaan otteeseen videolta Toronton konehuoneessa ja sieltä käsin Nashvilleen ilmoitettiin, että kotijoukkue johtaa ottelua lukemin 2-1.

NHL-fanin koti: KAIKKI PLEIJAREISTA.