NHL:n kesästä tulee pelaajamarkkinoiden osalta todella vilkas, kiitos Vegas Golden Knightsin laajennusvarauksen.

Tämänkin lisäksi joukkueet vaikuttavat olevan tällä hetkellä todella aktiivisia vaihtokauppojen osalta, ja etenkin varausvuorojen uskotaan liikkuvan tällä hetkellä paikasta toiseen.

Esimerkiksi Dallas Stars kaupittelee avoimesti kolmosvaraustaan ja myös New Jersey Devilsin ykkösvarauksen uskotaan olevan liikkeellä oikeasta hinnasta. Tämän suhteen saatetaankin nähdä liikennettä piakkoin.

Nimittäin NHL.com:n toimittaja Arpon Basu kertoo Twitter-tilillään, että varaustilaisuuden ykkösnimi, Nolan Patrick, tekee kotiinpaluureissullaan yhteensä kolme pysähdystä. Basun mukaan kyseessä ovat lääkärintarkastukset, joita suorittavat yleensä ne joukkueet, jotka ovat suurella varmuudella varaamassa kyseistä pelaajaa.

Tämän vuoksi New Jersey Devils ja Philadelphia Flyers, jotka omaavat tilaisuuden kaksi ensimmäistä varausvuoroa, suorittavat kyseisen tarkastuksen Patrickille. Kuitenkin se kolmas joukkue oli todellinen yllätys, sillä Montreal Canadiens omaa tällä hetkellä ensimmäisen kierroksen 25. varausvuoron.

Tämä tarkoittaa kaiken järjen mukaan sitä, että Canadiens pyrkii saamaan haltuunsa joko Devilsin tai Flyersin varausvuoron. Se, että tuleeko näin tapahtumaan, jää nähtäväksi.

NHL-fanin koti: KAIKKI PLEIJAREISTA.