Edmonton Oilersin GM:nä toimiva Peter Chiarelli totesi pudotuspelien jälkeen, ettei hän ole valmis tekemään merkittäviä muutoksia tänä kesänä, saatetaan niitä kuitenkin nähdä.

TSN:n arvostetut kiekkotoimittajat Bob McKenzie ja Darren Dreger raportoivat siirtohuhujen keskellä jo useamman kauden ajan pyörineen Jordan Eberlen herättäneen laajan määrän kiinnostusta.

Nashvillen ulkostudiossa asiasta puhunut kaksikko kertookin, että Chiarellin pöydällä ei ole vain yhtä, vaan useampi vaihtotarjous koskien Eberleä. Kaksikko ei kuitenkaan lähtenyt erittelemään, että mitkä seurat ovat jättäneet tarjouksen.

Samassa yhteydessä he nostivat esille myös New York Islandersin puolustajan Travis Hamonicin ja Colorado Avalanchen tähtihyökkääjä Matt Duchenen.

Hamonicin, joka perhesyihin vedoten jätti kesken kauden 2015-16 siirtopyynnön Islandersin johtoportaalle, mutta veti tämän kauden päätteeksi pois, nimi yhdistettiinkin juuri Coloradoon. Islandersilla on nimittäin neljä kovaa puolustajanimeä, joista he voivat käytännössä ottaen suojata Vegasin laajennusdraftissa vain kolme, joten Hamonicin kauppaamista pidetään potentiaalisena.

Duchene puolestaan antoi jo viime kaudella kommentteja, joiden rivien välistä oli luettavissa, että hän haluaa pois Coloradosta. Duchene-Hamonic-treidi toimisikin molemmille osapuolille, sillä Avalanche saisi kipeästi kaipaamansa puolustajan ja Islanders puolestaan tulivoimaa John Tavaresin rinnalle.

McKenzie sanookin Duchenen olevan tämän kesän potentiaalisin maisemaa vaihtava pelaaja.

Tällä hetkellä voimalla myllertävistä vaihtomarkkinoista kertoo myös se, että viime päivinä myös Avalanchen ykköspuolustaja Tyson Barrien nimi on noussut mukaan siirtospekulaatioihin. McKenzie näkeekin, että mikäli denveriläisseura saa kalastettua Duchenella selkeän vahvistuksen puolustukseensa, on se siinä tapauksessa valmis luopumaan Barriesta.

Kaiken kaikkiaan siis yhdessä lyhyessä TSN:n videopätkässä nousi esille Duchenen, Eberlen, Hamonicin ja Barrien kaltaiset nimet, joten tällä hetkellä vaikuttaakin suuresti siltä, että useampi tähtipelaaja – jopa supertähti – on vaihtamassa aivan lähiaikoina maisemaa.

NHL-fanin koti: KAIKKI PLEIJAREISTA.