Ottawa Senators ja Pittsburgh Penguins mittelivät viime yönä todellisen trillerin, joka ratkesi pingviinilauman hyväksi vasta kamppailun toisessa jatkoerässä.

Kyseinen ottelu oli todellista nannaa jääkiekkofaneille, mutta jännittävä peli keräsi kehuja myös hiukan yllättävältä suunnalta.

Nimittäin samaan aikaan, kun Senators ja Penguins taistelivat paremmuudestaan, tekivät samaa koripalloliiga NBA:n joukkueet, Cleveland Cavaliers ja Boston Celtics. Toki kyseiset joukkueet eivät tarjonneet samanlaista jännitystä, kuin jääkiekon puolella nähtiin, sillä ottelu oli jo puoliajalla Cavaliersin hyväksi lukemissa 75-57.

Selvistä lukemista eivät kaikki pitäneet, sillä osa halusi iltaansa enemmän jännitystä. Jos kuuluit tähän joukkioon, niin paikkasi ei siinä vaiheessa ollut kansallisen NBA-lähetyksen studiossa. Mutta niin vain NBA-legenda Charles Barkley siellä oli.

Muun muassa NBA:n MVP:ksi vuonna 1993 valittu Barkley valitteli koripallo-ottelun puoliajalla siitä, että hän haluaisi mielummin katsella jääkiekkoa. Urheiluvalokuvaaja Dan Wagner kertoi Twitter-tilillään kaiken lisäksi siitä, että Barkley oli lyönyt vetoa Ottawan puolesta.

Barkley kertoi koripalloa seuraavalle kansalle puoliajalla myös NHL-ottelun silloisen tuloksen, ja kuinka hän hiippailee pian hotellihuoneeseensa katsomaan matsin loppuun.

– Tiedättekö mitä aion tehdä? Hiippailen takaisin hotellille ja katson jääkiekko-ottelun loppuun – tilanne on muuten 1-1. Sitten pakkaan kamani, koska tämä kamppailu on jo taputeltu, Barkley nauratti muuta studioväkeä, johon kuului muun muassa kaikkien tuntema Shaq O’Neil.

Jeff Eisenband

@JeffEisenband
Charles Barkley: "I'm gonna sneak back to the hotel, watch the rest of the hockey game - it's 1-1 y'all - and I'm gonna pack up my stuff." 😂

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.