Kanadan juhanitamminen, Don Cherry, on kohauttanut jälleen kerran kommenteillaan. Tällä kertaa oli Pittsburgh Penguinsin Phil Kesselin vuoro saada rapaa niskaansa, sillä Cherry ei sietänyt miehen lämmittelyrutiinia.

Kesselillä on siis tapana katsella joukkueen kiekolliset lämmöt vaihtoaitioon nojaten. Toki tämä saattaa iskeä peruspulliaisen silmiin häiritsevällä tavalla, mutta samalla on muistettava, että ammattilaisurheilijat ovat yksilöitä, jotka parhaiten ymmärtävät oman kroppansa.

– En tiedä mitä tässä tapahtuu, enkä minä sietäisi tällaista. Tiedän, että hän on kolmanneksi paras pistemies, mutta nyt hän vain pelleilee. Joukkueen vanhemmille kavereille tämä ei ole niin suuri asia, sillä he luultavasti pitävät häntä hiukan hulluna. Mutta kun nuoremmat kaverit näkevät kolmanneksi parhaan pistemiehen näin, niin…, Cherry vaahtosi Hockey Night In Canadan lähetyksessä.

Cherry vihjasikin vahvasti Kesselin huonojen alkulämpöjen olleen syynä hänen vaihtokaupoilleen, joita on nähty nyt kaksi kappaletta.

– En ole eläessäni nähnyt vastaavaa. Kaveri lämmittelee siis noin, että laukoo yhden kiekon ja lähtee pois. Sen tiedän, että Boston halusi hänestä eroon, kun hän oli tehnyt 37 maalia ja Maple Leafs halusi hänestä eroon, kun hän oli joukkueen paras maalintekijä. Jotakin tässä on oltava.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.