Nashville Predators menetti Läntisen konferenssin finaalisarjan aikana samassa Anaheim Ducksia vastaan pelatussa ottelussa sekä ykkös- että kakkossentterinsä.

Kyseessä olivat siis Ryan Johansen ja kapteeni Mike Fisher. Heistä Johansenin kausi on jo paketissa, sillä hän on sivussa 2-3 kuukautta, mutta sen sijaan Fisherin tilanne on ollut koko ajan auki.

36-vuotias kanadalaishyökkääjä joutui jättämään kesken Ducks-sarjan neljännen ottelun, mitä ilmeisimmin päävamman vuoksi, ja sen jälkeen häntä ei olla nähty kaukalossa, mutta nyt tunnelin päässä näkyy valoa. Predatorsin GM:nä toimiva David Poile nimittäin ilmoitti olevan hyvinkin mahdollista, että Fisher nähdään Stanley Cup -finaaleissa.

Asiasta tiesi kertoa Predatorsille työskentelevä Thomas Willis, omalla henkilökohtaisella Twitter-tilillään.

Mikäli Predators kohtaisi finaaleissa esimerkiksi Pittsburgh Penguinsin, olisi Fisherin paluu joukkueelle erityisesti siinä tapauksessa elintärkeä. Pysäytettävissä nimittäin olisi Sidney Crosbyn ja Evgeni Malkinin kaltaiset keskushyökkääjät, jotka lukeutuvat eittämättä maailman parhaisiin pelaajiin, ja tehtävässä onnistuminen tulisi olemaan joka tapauksessa vaikeaa ilman Johansenia. Toki Fisherille on tilausta eittämättä myös mahdollisessa finaalisarjassa hänen entistä seuraansa, Ottawa Senatorsia vastaan.

Toki kokeneen Predators-kapteenin olisi kyettävä nostamaan myös pelillistä tasoaan, mikäli hän siis kykenee palaamaan takaisin tositoimiin. Fisher nimittäin on pelannut tänä keväänä 14 pudotuspeliottelua, tekemättä niissä pistettäkään.

Myöskään Fisherin tehotilasto ei juuri päätä huimaa, sillä Predatorsin erinomaisesta menestyksestä huolimatta saldona on -1. Hänen merkityksensä joukkueelleen on kuitenkin uskomaton, etenkin henkisellä puolella, joten Tennesseen suunnalla ollaan satavarmasti tällä hetkellä sormet ristissä Fisherin paluun suhteen.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.