Detroit Red Wingsin arpaonni kevään NHL:n varausnumeroiden arvontatilaisuudessa ei ollut paras mahdollinen, sillä se pääsee varaamaan kesän draftissa ”vasta” sijalla yhdeksän. Se on toki seuran korkein varausvuoro sitten vuoden 1991, joten jonkinlaisesta harvinaisuudesta tässä on kyse.

Tyytyykö Red Wings kuitenkaan tähän, siinäpä vasta kysymys. Nimittäin seuran GM:nä toimiva Ken Holland ei pidä sitäkään mahdottomuutena, että se lähtisi kohentelemaan paikkaansa kesän varaustilaisuudessa.

– Me olemme avoimia mihin tahansa, liikkumaan ylös, liikkumaan alas. Mutta sen on tehtävä meidän kannaltamme järkeä, Holland kertoi Detroit Free Pressin mukaan.

Holland tiedostaa kuitenkin samalla, että myös yhdeksännellä vuorolla voit saada itsellesi maailmanluokan pelaajan. Red Wingsillä on sen lisäksi hallussaan muun muassa kolme kolmoskierroksen vuoroa, joten todennäköisyydet uuden tähden löytymiseksi ovat korkeat.

– Mitä enemmän sinulla on varausvuoroja, sitä enemmän sinulla on mahdollisuuksia. Me käymme tässä listoja läpi, meillä on paljon vuoroja ja tänä vuonna varattavana on paljon hyviä pelaajia.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.