Pittsburgh Penguins ei onnistunut etenemään viime yönä Stanley Cupin finaaleihin, sillä Ottawa Senators oli lopulta etevämpi lukemin 2-1. Tämän myötä kanadalaisseura tasoitti ottelusarjan 3-3:een, joten edessä on kaiken ratkaiseva ja legendaarinen Game 7.

Senators-leiristä on jo kertaalleen tokaistu, että se aio kiinnittää supertähti Sidney Crosbyyn mitään ylimääräistä huomiota, sillä seuran päävalmentaja Guy Boucher ei kokenut sen olevan tarpeellista.

Voit lukea aiheesta enemmän tämän linkin takaa.

Nyt vaikuttaa kuitenkin pahasti siltä, että Senators-pelaajat ovat unohtaneet päävalmentajansa sanat, sillä Crosby sai eilisessä ottelussa todellakin pienoista erikoiskohtelua.

Homma pidettiin kuitenkin ainakin fyysisesti siistinä, sillä ketään ei sattunut eikä sellaista edes yritetty.

Nimittäin kun Crosby seisoi Senatorsin vaihtoaition edessä, antoi ensinnäkin puolustaja Marc Methot hänelle varovaista keppiä, tökkien Crosbya keskivartaloon. Methot on juuri se pelaaja, joka katkaisi sormensa Crosbyn huitaisun ansiosta aiemmin tällä kaudella.

Samaan aikaan Senatorsin penkiltä ruiskutettiin vettä Crosbyn housuille, mutta mies ei kuitenkaan ollut tästä moksiskaan. Lopputuloksena oli kuitenkin äärimmäisen hulvaton näky.

Pete Blackburn

@PeteBlackburn
This is always going to be funny

Nyt sitten odotellaan onko vettä ruiskuttaneelle Mike Hoffmanille luvassa minkäänlaista sanktiota. Nimittäin esimerkiksi vuoden 2014 pudotuspeleissä Boston Bruinsia edustanut Shawn Thornton ruiskutti vettä Montreal Canadiensin PK Subbaniin kesken pelin.

Vaikka kyseinen tilanne erosi hyvin paljon viime öisestä, on Hoffmanilla vielä riskinä saada tempustaan sakot, sillä esimerkiksi Thornton sai omasta veden ruiskuttelustaan hiukan vajaan 3 000 dollarin sanktion.