Puolustaja PK Subban teki itsensä tunnetuksi Montreal Canadiensissa pelatessaan, sillä loistavien otteiden lisäksi hän teki paljon hyviä asioita myös itse kaupungin hyväksi.

Hän olikin luonnollisesti murtunut, kun hänet kaupattiin Montrealista Nashville Predatorsiin viime kesänä, mutta viimeistään nyt ääni on muuttunut kellossa.

– Pelasin yhdessä maailman parhaista kiekkomarkkinoista Montrealissa, ja kun tulin tänne, monet ihmiset sanoivat, että tämä on ”C-tason” kiekkomarkkina-alue. Mikä vitsi se olikaan, Subban aloitti ESPN:n haastattelussa.

Subban, joka on omalla panoksellaan luonut kaupunkiin täysin ennennäkemättömän kiekkobuumin on täysin myyty siitä, minkälainen meininki Nashvillessä jääkiekon suhteen on.

– Kaikki, jotka ovat astuneet jalallaan tähän rakennukseen tai ovat käyskennelleet tässä kaupungissa tietävät, että tämä on jääkiekon suhteen ”A-luokan” markkina-alue. Tämä kaupunki jos jokin ansaitsee Stanley Cupin ja meillä on nyt mahdollisuus tehdä se.

Predators varmisti äskettäin seurahistoriansa ensimmäisen paikan Stanley Cupin finaaleihin. Se saa ottelusarjassa vastaansa joko Ottawa Senatorsin tai Pittsburgh Penguinsin.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.