Dallas Stars nousi kuin ihmeen kaupalla ensi kesän varaustilaisuuden kolmanneksi joukkueeksi, joka pääsee huutamaan oman varauksensa estradille. Ennen texasilaisseuraa pääsevät varaamaan vain New Jersey Devils sekä Philadelphia Flyers.

Jos Starsin GM Jim Nilliä on kuitenkin uskominen, on organisaatio valmis kauppaamaan varausvuoron toisaalle, jos eteen vain sattuu oikeanlainen tarjous.

– Olen keskustellut jo joidenkin seurojen kanssa kyseisen vuoron kauppaamisesta, mutta meidän pitää saada tasonsa näyttänyt pelaaja vastineeksi. Se antaa meille paljon vaihtoehtoja ja uskon, että keskustelut tulevat käymään jatkossa yhä kuumempina, Nill kertoi SiriusXM:n haastattelussa.

NHL:n ensi kesän varaustilaisuuden kaksi kärkinimeä ovat selvääkin selvemmät, sillä ykkös- ja kakkosvaraukset tulevat olemaan Nolan Patrick ja Nico Hischier. Tämän jälkeen on kuitenkin vaihtoehtoja – ja paljon.

– Tämän jälkeen on varmaan noin kymmenen potentiaalista kaveria ja se riippuu pitkälti joukkueiden tarpeesta. Etsit sitten isoa ja vahvaa sentteriä, maaleja tekevää laituria tai voimahyökkääjää, niin vaihtoehtoja riittää.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.