Anaheim Ducksin Ryan Getzlaf sai NHL:n kurinpidolta 10 000 dollarin arvoiset sakot sopimattomien kommenttien vuoksi. Liiga ei luonnollisista syistä johtuen kertonut asiasta tai kommenteista sen enempää.

TSN:n kiekkotoimittaja Frank Seravalli tiesi lopulta kertoa, että kyseiset kommentit olivat homofoobisia.

Nyt Getzlaf on avautunut tilanteesta ensimmäistä kertaa. Mies ei kuitenkaan vieläkään myöntänyt homofoobisia kommentteja, joskin hän oli todella pahoillaan sanomisistaan.

– On raskasta nähdä kenet tahansa saamassa tuollaisia kommentteja. Minä en tarkoittanut kohdistaa niitä kehenkään millään tavalla, ja olen pettynyt itseeni, Getzlaf kertoi medialle Ducksin Twitter-tilin mukaan.

– Ymmärrän vastuuni ja hyväksyn rangaistuksen. Puhuimme liigan kanssa ja ymmärrän, että on vastuullani olla käyttämättä alatyylistä puhetta. Olkoot sitten kyse kiroilusta tai mistä tahansa, niin minun on oltava kunnioittavampi peliä kohtaan.

Tilanne ei sinänsä helpota Getzlafin jo valmiiksi kyseenalaista mainetta likaisena pelaajan. Joskin tällä kertaa on muistettava, että pudotuspelit ovat jo pitkällä ja ratkaisuvaiheessa, joten tunteet todella saattavat kiehahtaa välillä ylitse.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.