Toissa kaudella Vezina Trophyn finaalikolmikkoon päässeen Ben Bishopin mennyt kausi oli sanalla kuvailtuna hankala. Ensiksi hän tippui Andrei Vasilievskiyn kakkoseksi, minkä päätteeksi hänet kaupattiin Los Angeles Kingsiin.

Hän pelasi salamapaidassa lopulta 32 kamppailua, joissa hänen tilastonsa olivat 91,1/2.55. Kauden päätteeksi Kings kauppasi Bishopin neuvotteluoikeudet Dallas Starsiin, joka teki miehen kanssa kuusivuotisen sopimuksen, jonka cap hit on suhteutettuna pieni; hiukan vajaat 5 miljoonaa dollaria.

Bishop oli myös yksi vaihtoehto Vegas Golden Knightsin uudeksi ykkösvahdiksi, sillä oli olemassa mahdollisuus, että hänet olisi napattu tulokasseuran riveihin laajennusdraftissa.

Nyt tämä ei tietenkään ole mahdollista, sillä hänen uudessa sopimuksessaan on siirtelyn estävä pykälä (NMC). Tässä tapauksessa pelaaja on suojattava seuran toimesta automaattisesti.

Bishop oli kuitenkin tietoinen Vegas-huhuista, eikä hän olisi poissulkenut siirtoa NHL:n tuoreimpaan seuraan. Kulisseissa huhut ovat kuitenkin kiertäneet aktiivisesti, eikä Golden Knights olisi välttämättä kelpuuttanut 30-vuotiasta tähtivahtia seuraansa.

– Tästä (Vegasiin siirtymisestä) oli olemassa jonkinlaista puhetta. Se mitä olen kuitenkin kuullut, heidän ajatuksenaan oli mennä nuorekkaampaan suuntaan. Heidän joukkueensa tulee olemaan kilpailukykyinen, Bishop kertoi Sportsnetin Luke Foxille.

– Olisin todellakin miettinyt tätä vaihtoehtoa, jos se olisi ollut minulle mahdollista.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.