New York Rangersia edustavan Antti Raannan tilanne on enemmän, kuin mielenkiintoinen. Hänen sopimuksensa umpeutuu vasta tulevan kauden päätteeksi, minkä lisäksi sen cap hit on ainoastaan miljoona dollaria.

Tilannetta hankaloittaa tulevan kesän laajennusvaraustilaisuus. Rangers on pakko suojata tilaisuudessa ruotsalaistähti Henrik Lundqvist, sillä hänen sopimuksessaan on siirrot estävä pykälä (NMC).

Ja kuten moni varmasti tietää, saavat joukkueet suojata tilaisuudessa ainoastaan yhden maalivahdin. Rangers ei varmastikaan halua luopua loistavan kauden pelanneesta Raannasta ilmaiseksi, joten edessä saattaa hyvinkin olla vaihtokauppa toisaalle.

Kiinnostuneita on varmasti monia, joista yksi saattaa hyvinkin olla Patrik Laineen edustama Winnipeg Jets.

Winnipeg Sunin kiekkotoimittaja Ken Wiebe nimittäin spekuloi lehden sivuilla, että Raanta saattaa olla yksi Jetsin vaihtoehdoista, mitä tulee seuran uuden maalivahdin suhteen.

”Jos Jets etsii uutta Cam Talbotia, niin yksi parhaista varamaalivahdeista, joka on valmis ykkösvahdin rooliin, on New York Rangersin Antti Raanta, jonka pitäisi olla Jetsin tutkassa. Hän on pelannut hyvin sekä Corey Crawfordin että Henrik Lundqvistin takana.”, Wiebe kirjoitti Sunin sivuilla.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.