Washington Capitalsin tarina päättyi tänä(kin) vuonna pudotuspelien toisella kierroksella, kun Pittsburgh Penguins oli etevämpi otteluvoitoin 4-3. Kuten lukemista huomaa, oli sarja tiukka, mutta tälläkin kertaa Capitals joutui nuolemaan karvasta kalkkia.

Jo normaaliin tapaan tästä suurimmat syyt on saanut niskoilleen seuran kapteeni, Alexander Ovechkin, joka ei ole vielä koskaan urallaan edennyt toista kierrosta pidemmälle.

Tästä syystä fanit eivät olekaan tarjoilleet supertähdelle suklaata ja mansikoita silkkihansikkain, vaan enemmänkin suoraa palautetta esimerkiksi sosiaalisen median puolella.

Vaikka ei suoranaisesti olekaan oikein lähteä syyttelemään yksittäistä pelaajaa joukkueen tappiosta (mikä on Pohjois-Amerikassa enemmänkin tapa kuin poikkeus), osuu ”roastaaminen” joskus todelliseen kultasuoneen.

Tästä loistava esimerkki on pittsburghilaisen ravintolan, Primanti Brothersin, Twitter-tilillä julkaisema video Alexander Ovechkin -juomasta.

Juoma on perinteinen ja monelle tuttu valkovenäläinen, mutta yhdellä poikkeuksella: siinä ei ole lainkaan kuppia, eli englanniksi sanottuna ”Cupia”. Tässä siis pieni viittaus Stanley Cupiin.

Twiittiin on myös keksitty erinomainen hashtag, joka kantaa nimeä #WhiteRussianNoCup (valkovenäläinen, ei kuppia).

Primanti Bros

@primantibros
New Drink Special - The Ovechkin! #WhiteRussianNoCup

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.