Connor McDavidista somessa levinnyt kuva, jossa hän on hyvin vastentahtoisesti kahden faninsa välissä puristuksissa, on herättänyt melkoisen määrän huomiota.

Itse asiassa se on noussut Edmonton Oilersin ja Anaheim Ducksin välisen ratkaisevan seitsemännen ottelun alla suurimmaksi puheenaiheeksi ja niin suureksi, että myös McDavid itse on kuullut siitä.

Niinpä CBC:n toimittaja Min Dhariwal päätti tehdä meille jokaisella palveluksen ja kysyä McDavidin kantaa otokseen. Hän kysyi supertähdeltä seuraavaa: ”Onko outoa, että ihmiset tulevat tuolla tavoin ottamaan kuvaa juuri, kun olet nousemassa lentokoneeseen?”

– Se valokuva oli hieman outo, McDavid aloitti vastauksen aiheuttaen täydellisen repeämisen hänet ympäröineissä toimittajissa.

– En tiedä, miten kukaan voisi tuntea olonsa mukavaksi, kun he pitävät sinusta kiinni sillä tavalla. Yritin vain päästä nopeasti lentokoneeseen, mutta kuten näkyy, minut pysäytettiin tilanteessa aika hyvin.

Mikäli et ole vielä kyseistä kuvaa päässyt näkemään, niin voit käydä katsomassa sen täällä.

Sinällään McDavid tuskin laittaa hanttiin sen suhteen, että keskustelunaiheet toimittajien kanssa ovat olleet ratkaisevan Game Sevenin alla näin kepeitä, sillä sitä kautta huomio on välillä jossain muuallakin kuin itse ”kuoleman ottelussa”.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.