NHL:ssä on pelattu perinteikäs ulkoilmaottelu, Winter Classic, vuodesta 2008 lähtien. Kamppailu pelataan aina vuoden alussa, eikä vuosi 2018 tule olemaan NHL-kalenterissa minkäänlainen poikkeus.

Liiga on nyt julkaissut joukkueensa tulevan vuoden Winter Classiciin, jotka ovat New York Rangers sekä Buffalo Sabres. Sabres oli mukana myös vuonna 2008, kun se sai kunnian toimia historian ensimmäisen Winter Classicin isäntänä. Tuolloin se kohtasi Pittsburgh Penguinsin.

Tällä kertaa Sabres toimii vierailijan roolissa, sillä kamppailu pelataan New Yorkin Citi Fieldillä, joka toimii MLB-joukkue (baseball) New York Metsin kotina. Stadion vetää uumeniinsa 41 922 katsojaa.

”Nyt kun New Yorkin kaupunki on illan isäntä, jatkaa se uuden vuoden perinteitä luoden muistoja seuroillemme, pelaajillemme ja faneillemme.”

Näin kertoi NHL:n komissaari Gary Bettman liigan tiedotteessa.

Winter Classic ei ole myöskään Rangersille ensimmäinen, sillä se kohtasi vieraskentällä Philadelphia Flyersin vuonna 2012.

Winter Classic järjestetään tulevana vuonna siis kymmennen kerran, mutta tästäkin huolimatta ottelussa on pelannut ainoastaan 11 joukkuetta: Buffalo Sabres, New York Rangers, Detroit Red Wings, Chicago Blackhawks, Philadelphia Flyers, Boston Bruins, Washington Capitals, Toronto Maple Leafs, Montreal Canadiens, Pittsburgh Penguins sekä St. Louis Blues.