New York Rangersin kausi tuli sitten viime yönä päätökseensä, kun Ottawa Senators oli ottelusarjan kuudennessa ottelussa vahvempi lukemin 4-2. Kuin symbolisesti tämä varmisti joukkueelle samalla jatkopaikan, sillä Rangers kaatui otteluvoitoin 4-2.

Tämä tarkoittaa Senatorsin kannalta sitä, että se eteni Itäisen konferenssin finaaleihin ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen, joten kaupungissa otettiin tästä kaikki ilo irti.

Pettymys Rangers-leirissä oli sen sijaan suuri. Esimerkiksi maalivahti Henrik Lundqvist manasi sitä, että vaikka Rangers olikin pelillisesti parempi, ei se aina riitä.

– Mielestäni pelasimme tarpeeksi hyvin voittaaksemme koko sarjan. Puhuimme tästä jo kauden aikana, että joskus kyse ei ole siitä, että pelaat parhaan pelisi, vaan sinun pitää löytää tiet voittamiseen. He tekivät tämän paremmin kuin me, Lundqvist kertoi NHL.com:n mukaan.

Lundqvistin mielestä Rangersin yksi suuria ongelmia oli vierasottelut, joista se hävisi sarjassa kaikki kolme.

– Luonnollisesti se satutti meitä sarjassa paljon, kun hävisimme Ottawassa kaikki kolme ottelua, vaikka meillä oli mahdollisuus muutamaankin voittoon. Me emme vain saaneet sitä aikaiseksi, ruotsalainen jatkoi seuran Twitter-tilillä.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.