Edmonton Oilersin supertähti ja kapteeni Connor McDavid on tottunut paistattelemaan valokeilassa jo teinivuosistaan lähtien, mutta näköjään häneltäkin löytyy omat epämukavuusalueensa.

Tällaista epämukavuusalueelle astumista päästiin todistamaan lentokentällä, kun McDavid oli tullijonossa. Hän nimittäin joutui – kirjaimellisesti – fanikuvaan, jossa hän ei selvästikään kokenut oloaan kotoisaksi.

Margeaux Maron

@MargeauxMaron
My best friend's parents, Jimmy & Rosalina, met @cmcdavid97 at @FlyEIA today. Possibly the best/most awkward photo of all time? #NHL #oilers

Kuvassa McDavid näyttää siltä kuin hänet olisi kaapattu kyseisen pariskunnan toimesta väkisin kuvaan ja itse asiassa sekä ”Jimmyn” että ”Rosalinan” otteet Oilers-kapteenista ovat niin tiukat, että näin saattoi jopa käydä.

Tässä vielä lähiversio kuvasta:

Luonnollisesti kuva levisi julkisuuteen, sillä kuvassa ovat Global Edmontonin toimittajana työskentelevän Margeaux Maronin parhaan ystävän vanhemmat.

Maron twiittasi kuvan Twitterissä ja liitti siihen tekstin: ”Parhaan ystäväni vanhemmat, Jimmy ja Rosalina, tapasivat Connor McDavidin tänään Edmontonin kansainvälisellä lentokentällä. Kyseessä on kenties kaikkien aikojen paras/kiusallisin kuva koskaan?”

Toivottavasti sentään kyseiselle pariskunnalle jäi paremmat muistot kuvaushetkestä kuin McDavidille, joka koki ehkä nuoren elämänsä noloimman hetken, syystä tai toisesta.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.