Chicago Blackhawksissa Corey Crawfordin varjoon jäänyt Scott Darling saa viimein ensi kaudella uransa parhaan mahdollisuuden nousta NHL:ssä ykkösmaalivahdin rooliin. 28-vuotias yhdysvaltalainen nimittäin kaupattiin Carolina Hurricanesiin, jossa kilpailu on huomattavasti tasaisempaa.

Carolinassa Darlingin kanssa roolista kilpailevat tasaisen vahvat Eddie Läck ja Cam Ward. Canesin kanssa neljän vuoden sopimuksen tehneelle entiselle Blackhawksin miehelle tämä sopii.

– Olin super-innostunut, kun treidi tapahtui. Tavoitteenani oli koko ajan tehdä sopimus Carolinan kanssa. Aion tehdä kaikkeni oppiakseni parhaaksi aloittavaksi maalivahdiksi. Minulla on hyvä verkosto maalivahtikavereita ja käytän heidän aivoja sekä pyydän heiltä apua onnistuakseni roolissani, Darling kommentoi lauantaina lehdistölle siirtoaan.

Carolinassa pelaa jo joitakin Darlingille Chicagosta tuttuja pelimiehiä. Yksi heistä on suomalaishyökkääjä Teuvo Teräväinen.

– He sanoivat, että kaikki on täällä ensiluokkaista. He rakastavat elämää Carolinassa. Se helpotti päätöstäni, Darling lisäsi.