Ottawa Senatorsin ja New York Rangersin välinen playoffien toisen kierroksen sarja on tarjonnut toistaiseksi vain kotivoittoja. Eilen avoimia ovia vietettiin molemmissa päissä, kun Senators tyrmäsi newyorkilaisvieraansa yhdeksän maalin pelissä jatkoajalla 5-4-lukemin.

Kotijoukkueen sankariksi nousi juonikkaalla soolomaalilla ykkössentteri Kyle Turris. Onneakin oli mukana, sillä kiekko kimposi Daniel Girardin blokin kautta takaisin Senators-hyökkääjälle, joka ujutti sen sisään Henrik Lundqvistin patjojen kautta.

– Tiedän tänään olevan Kentucky derby -päivä. Luulen tämän olleen meidän hevosemme tänään. Todellakin joku, joka tuli maksimiluonteella ja tämä oli ratkaisu, jollaista voimme odottaa häneltä. Todella inspiroivaa, Senators-luotsi Guy Boucher hehkutti Turrisin ratkaisua NHL:n verkkosivuilla.

Kiekot ei pompi Rangersille

Tappio asettaa Rangersin seuraavassa kotipelissään selkä seinää vasten. Maalivahti Lundqvist toivoo kiekkojen pomppivan jatkossa paremmin myös heidän joukkueelleen.

– Tasoituksen kaltaisiin tilanteisiin tarvitaan pomppu. Viimeisissä peleissä meillä ei ole ollut sitä pomppua. He löysivät jollain tavalla tien voittaa kotonaan. Nyt meidän on tehtävä sama ja varmistaa paluumme tänne, ruotsalainen totesi apeana.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.