Washington Capitalsin luottopuolustajiin kuuluva Karl Alzner menetti viime yön Pittsburgh Penguins -ottelun ylävartalovamman vuoksi.

Pudotuspelit ovat pelaajille jo valmiiksi raastavaa aikaa, mutta se vain korostuu siinä vaiheessa, jos et pääse auttamaan joukkuettasi kaukaloon. Tätä mieltä on ainakin Alzner, joka seurasi turhautuneena viime yön tappioon päättynyttä ottelua Penguinsia vastaan.

– Vihaan vain katsoa pelejä. Kysykää vaikka Taylor Chorneylta (joka ei mahtunut kokoonpanoon). Nyt me hävisimme ja on rankkaa katsoa sitä katsomosta. Mutta samalla on kuitenkin todettava, että sillä ei ole väliä, jos voitamme, Alzner kertoi NHL.com:lle.

– Voin istua katsomossa vaikka koko playoffit, jos vain voitamme Stanley Cupin. Se on minulle siinä vaiheessa aivan sama.

Meneillään oleva sarja on Penguinsille todella suuri, sillä se ei ole onnistunut kaatamaan lähihistorian aikana Penguinsia vielä kertaakaan pudotuspeleissä. Nyt sen ainoa ja selkeä tavoite on lähettää pingviinilauma kesälomille, jotta se ansaitsisi paikkansa Itäisen konferenssin finaaleihin.

Idän toinen ottelupari on Ottawa Senatorsin ja New York Rangersin välillä, joten lienee sanomattakin selvää, että Capitalsin ja Penguinsin otteluparin voittaja lähtee finaalisarjaan ennakkosuosikin asemasta.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.