Washington Capitalsin ja Toronto Maple Leafsin tiukka pudotuspelitaisto tuli päätökseensä viime yönä, kun Capitals onnistui etenemään jatkoon otteluvoitoin 4-2.

Ratkaisu nähtiin sarjan kuudennessa ottelussa, kun Capitalsin Marcus Johansson iski homman pakettiin jatkoerässä illan toisellaan. Maple Leafsin osuman iski sen sijaan Auston Matthews.

Ottelusarjan kuudesta ottelusta jopa kuusi venyi aina jatkoerään saakka, joten todellisuudessa roolit olisivat voineet olla täysin päinvastaiset. Runkosarjan voittanut Capitals näytti kuitenkin lopulta henkisen kanttinsa ottamalla voitot juuri oikeaan paikkaan.

Koko sarja oli yhtä suurta taistelua millimetreistä. Hiukan tähän liittyen viime yönä nähtiin yksi hauska tapahtuma, kun Capitalsin venäläistähti Alexander Ovechkin ja Maple Leafsin Nazem Kadri nahistelivat keskenään kulmassa.

Kadri oli saanut Ovechkinista jo pienoisen niskalenkin, sillä hän seisoi kirjaimellisesti venäläistähden päällä. Ovechkin ei kuitenkaan tästä tykännyt, ja hän antoikin esimerkin suurista voimistaan.

Hän nimittäin suoristi lopulta jalkansa, eikä Kadri ollut tämän jälkeen mitään muuta, kuin vapaamatkustaja. Liike muistuttikin pitkälti enemmän vapaapainia, kuin jääkiekkoa.