Hockey Night in Canadan NHL-lähetyksissä asiantuntijana toimiva ex-valmentaja Don Cherry tunnetaan erikoisista asuvalinnoistaan.

Itse asiassa Cherryä verrataan usein Suomen omaan Juhani Tammiseen – itse asiassa tilanne menee toisinpäin – ja tätä tapahtuu kahdesta syystä: molemmat pukeutuvat mitä erikoisimpiin pukuihin suorissa lähetyksissä, minkä lisäksi Tamminen tunnetaan ”Don Tamina”.

Tällä hetkellä voisi sanoa, että Cherry johtaa näiden kahden ”tyylipukeutujan” välistä taistoa 1-0, ainakin kuluvan kevään osalta, sillä hän tuli menneen viikonlopun lähetykseen kuin suoraan murhapaikalta.

Yllä olevassa twiitissä sanotaan: ”Kun murhaat jonkun kahdeksalta ja tulet töihin yhdeksältä”.

Jo aiemmin tänä keväänä Cherry on herättänyt kohua muun muassa sekoilemalla Evgeny Kuznetsovin nimen kanssa – omaten myös aiempaa kokemusta vastaavista tilanteista – ja kutsuen tätä lopulta ”hot dogiksi”. Lisäksi hän myös kommentoi venäläispelaajan ylärimalaukausta toteamalla ”se ei ole kanadalainen tapa”.

Tällaista somemyrskyä Cherryn kohdalla tuskin on nähty koskaan hänen asiantuntijaurallaan; itse asiassa tässä kohtaa voisi puhua jo meemistä.

Annetaanpa Twitterin puhua puolestaan:

Wyatt Arndt

@TheStanchion
I think this suit has the blood of all the names Don Cherry has butchered over the years.

”Näkemykseni mukaan tässä puvussa on kaikkien niiden veri, joiden nimet hän on teurastanut vuosien aikana.”

Yllä olevassa twiitissä häntä verrataan puhtaasti The Office -sarjasta tuttuun Creediin.

”Onko Don Cherryllä yllään rikospaikka?”

Matty Go Sens

@Gerv_Rebrand
Dexter Cherry

Häntä verrattiin myös verisyydestään tunnettuun Dexter-sarjaan ja itse asiassa hänen kasvot sekä Dexteriä näytelleen Michael C. Hallin kasvot yhdistämällä, aikaiseksi saatiin hyvinkin pitkälti The Walking Deadin Darrylia muistuttava hahmo.

Dimitri Filipovic

@DimFilipovic
I call this look "The Canadian Dexter"

”Kutsuisin tätä lookkia ”Canadan Dexteriksi.””

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.